top of page

BIOGRAFIE

Na een kleine 10 jaar als Montessori leerkracht in het basisonderwijs werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2009 mijn passie zingen gaan volgen. Met als doel om van mijn passie mijn werk te gaan maken. 

Na een zoektocht naar de juiste opleiding ben ik in Amsterdam op de Djam aangenomen. Dit is een opleiding voor jazz en lichte muziek. Hier heeft mijn passie een theoretische basis gekregen. Mijn droom, om eigen liedjes te kunnen schrijven, werd hiermee werkelijkheid.

Naast de opleiding ben ik zangles gaan volgen bij Anja Kwakkestein in Nijmegen. Tot op heden zing ik nog steeds in haar dameskoor Les Etoiles.

De afgelopen jaren heb ik zangervaring op gedaan bij een mini-bigband; als duo, als achtergrondzangeres en solo. Ik heb een eigen debuut-voorstelling genaamd 'Uit de Kast' gemaakt.

In september 2021 ben ik gestart met de opleiding bij Universal Voice. Met als doel het uiterste uit mijn stem te halen en nog beter te leren zingen en lesgeven. Het lesgeven in muziek is, rond 2016, spontaan begonnen. Dit heeft zich langzamerhand uitgebreid naar een eenmans muziekschool aan huis.  Het voelt goed om mijn oude beroep te mixen met mijn nieuwe beroep. Zowel muziek als lesgeven zit in mijn bloed! Ik vind het superleuk om te doen!

bottom of page